LuizDesign – Luxury Interior Design | Servicii - LuizDesign - Luxury Interior Design
7503
page-template-default,page,page-id-7503,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

 

Design interior rezidențial clasa premium-case,vile,apartamente.

Design interior comercial-birouri,magazine,showroomuri,cafenele,cluburi,baruri.

Design interior spatii publice-teatre,opera,balet,gradinite,scolii.

Design interior clădiri istorice:reconditionare și renovare conform stării lor initiale.

 

 

Cei șapte pași simpli in realizarea unui proiect:

 

 

  • Intalnirea-Facem cunostinta,vedem locația proiectului,ne comunicați ideile dumneavoastră cu privire la viitoarea amenajare interioara,iar noi vom încerca să vă facem o estimare a timpului de execuție și a volumului de lucru.
  • Bugetul-Stabilim împreună bugetul pe care dorești sa-l investiti în proiect,astfel punând bazele unor coordonate reale ale viitoarelor obiecte de mobilier,finisaje,materiale care vor fi propuse de noi în amenajare.
  • Masuratori-Facem măsurători amănunțite ca sa putem realiza planuri la scara reala a spațiului dumneavoastra.
  • Conceptul-Vom face un concept unic dedicat spațiului dumneavoastra,rezultand o amenajare interioara originala, respectând bugetul avut la dispozitie.
  • Proiectarea-Vom executa planuri de pardoseli,planuri electrice,plafoane,simulari ultrarealiste și exemplificări ale culorilor,texturilor,materialelor prin mostrare.
  • Realizarea-Vom da viata proiectului:cautam furnizori la preturi competitive capabili sa ne pună la dispoziție toate serviciile necesare:de la finisaje la mobilier standard sau customizat pana la accesoriile decorative.
  • Managementul proiectului-Vom fi prezenți în fiecare moment al executiei,vom superviza și vom controla bunul mers al întregii lucrari.Va vom tine la curent cu tot ce se întâmplă pe santier.

 

Metoda de lucru de baza aplicata asupra unui proiect complet de design interior:

 

 

1.Management de proiect-suntem implicați suta la suta pana la recepția finala a lucrarii.Controlam și programam executia lucrărilor realizate și suntem acolo sa acționăm în orice situație neprevazuta.

2.Creativitate și unicitate-fiecare spațiu creat este condus de un concept unic prin care manipulam masa, volumele, texturile, luminile ,umbrele, materialele dar și elementele pragmatice cum ar fi costul de execuție și tehnologiile cât mai avansate,toate acestea pentru ca rezultatul final sa se încadreze în parametrii functinali, estetici dar și pentru o ambianta exclusivista.

3.Comunicarea-pe parcursul proiectului va vom înțelege nevoile și dorințele pentru reușita proiectului final.