LuizDesign – Luxury Interior Design | REALITATE VIRTUALA - LuizDesign - Luxury Interior Design
7903
page-template-default,page,page-id-7903,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

REALITATE VIRTUALA

Luiz Design are o longevitate de 12 ani pe segmentul de proiecte si implementare proiecte design interior.Dorinta de a veni catre clientul nostru cu cele mai bune propuneri de design din punct de vedere calitativ si estetic ne-a determinat sa ne dorim folosirea mediului virtual in prezentarea proiectelor noastre.

Ce este realitatea vituala?! Este mediul tridimensional creat de noi cu ajutorul planurilor oferite de catre clienti si transpunrea dorintelor acestora si a viziunii noastre in materie de design.

Este un mediu de interactiune si explorare  a spatiului,prin vizualizarea obiectelor,interactiunea cu acesta si posibilitatea de a schimba texturile si culorile in timp real cu vizualizare directa.Acest fapt facand beneficiarul proiectului sa vada exact sentimentul dat de acel spatiu.

Persona devine o parte a lumii virtuale sau este scufundat in acest mediu,cat timp este in proiect are puterea de a manipula obiecte sau de actiona asupra suprafeteor conform unei palete de materiale folosite ca finisaj.

Spatial este vizualizat la scara sa reala,cu texturi,culori si forme.Astfel ai posibilitatea sa vizualizezi casa,spatiul comercial,hotelul sau biroul inainte de constructia efectiva sau decorare,din faza  in care sunt doar un proiect pe hartie.

Astfel se vor putea lua cele mai eficiente decizii estetice a spatiului pe care il folosim.