LuizDesign – Luxury Interior Design | Despre mine - LuizDesign - Luxury Interior Design
7629
page-template-default,page,page-id-7629,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

 

Introducerea în lumea artei și frumosului a avut un parcurs lin și frumos fiind un copil dintr-o familie de artisti.Inca din copilărie am fost înconjurată de culori, pensule,uleiuri,dorinta de a obține cele mai bune tuse și umbre.

 

Observând culorile,contrastele dintre ele,bucuria clienților în momentul în care lucrarea era finalizata și urma sa umple un gol  în căminul lor poate pentru câteva generatii.Mi-am dorit încă de pe atunci ca acele opere sa ajungă în spatii elegante,unice ca și beneficiarii acelor tablouri.

 

Mintea mea vizualiza încă de pe atunci interioarele spatiilor cu perspective,contraste,stiluri,culori făcând analogii intre tablouri și identitatea celui care și le-a dorit.

 

Experienta în acest domeniu a venit odată cu timpul,studiile și premiile dobandite,cu mulțumirea ca am realizat interioare unice,elegante care reflecta dorințele celor care vor numi acel loc acasa.

 

Compania a luat ființă în urma cu 12 ani, activand in domeniul interior design clasa premium:design rezidential,design spatii comerciale și design spatii publice.

 

Încă de la început ne-am asumat răspunderea unor lucrări de referinta:pavilioane expozitionale,showroom-uri auto,interioare de opera,restaurari cladiri istorice conform stării initiale.In zona rezidențială apartamente,case tot ceea ce înseamnă” acasa”.